Blog

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Κάθε χρόνο και καλύτερα στον χορό του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας, μιας και ο κόσμος που παραβρέθηκε το Σαββατόβραδο στην “ΚΕΝΤΙΑ”, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.προκείμενου να παραστούν στην εκδήλωση του πολυπληθέστερου και πιο δραστήριου συλλόγου του νομού μας, ενώ αρκετοί ακόμη δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στην κατάμεστη αίθουσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Αθανάσιο Γιαννακό, ενώ η παρουσίαση της εκδήλωσης από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Γιώργο Αμβροσίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη π. Στέφανος που ευλόγησε και την πίτα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσιαβριά – Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός, ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος που χαιρέτισαν και την εκδήλωση, αλλά και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Μάττας, ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος Ορέστης ψαχούλας, οι αντιδήμαρχοι Καρδίτσας Κώστας Ξηλωμένος και Βασίλης Κουρκούνας και Ηλίας Σχορετσινίτης, η δημοτική σύμβουλος Μουζακίου Σοφία Τόλια, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αριστοτέλης Σπάνιας, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕ Σαράντης Εκίζογλου και Νίκος Ψαρρής η τ. Βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα, ο πρόεδρος του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτης Νάνος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάμπρος Τσιούκης, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Νίκος Καραγιάννης, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης.

Μηνύματα έστειλαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας, της ΝΔ Κώστας Τσιάρας που βρίσκονταν σε κομματική εκδήλωση στον Έβρο και δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος που απουσίαζε στην Αθήνα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στον χορό παρευρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Φαρσάλων Δημήτρης Χατζημήτρος και μέλη του Δ.Σ. και ο γραμματέας του συλλόγου της Λάρισας Δημήτριος Μπουλούμπα.

Ξεχωριστή ήταν η τιμή να παρευρεθούν στην εκδήλωση οι αδελφοί μας Κύπριοι από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς οικογένειας (Π.Ο.Π.Ο) Λεμεσού. Οι δύο σύλλογοι είναι αδελφοποιημένοι και δεν χάνουν ευκαιρία να συναντιόνται. Από την Κύπρο, ήρθαν για τον σκοπό αυτό στην Καρδίτσα ο πρόσδρος Νίκος Χαραλάμπους, ο αντιπρόεδρος Άνδρος Αριστείδου, ο ταμίας Μιχάλης Βαλανίδης και η οργανωτική γραμματέας Μαρία Μουστάκα.

Τα προεδρεία των δύο συλλόγων αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον σύλλογο της Καρδίτσας να προσφέρει αντίγραφο πίνακα της παλιάς Καρδίτσας του Μανώλη Κοτρώνη και βιβλίου του Αντών Αντωνίου και τους κύπριους να προσφέρουν αναμνηστικό με το έμβλημα του συλλόγου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος και αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Θεόδωρος Κοντός που αναφέρθηκαν στην δράση του συλλόγου τις επαφές και επιτυχίες που κάνει η Ομοσπονδία με φορείς της κυβέρνησης για την διεκδίκηση προνομίων των τρίτεκνων οικογενειών.

Επίσης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο ο Δημήτρης Φουστανάς, ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Ξινονέρι που κάθε Κυριακή κάνει το τραπέζι και μια τρίτεκνη οικογένεια που έχει χαμηλό εισόδημα και ο Νίκος Ψαρρής, από τα Χυτήρια Ψαρρή για την προσφορά τους να κατασκευάσουν αφιλοκερδώς το έμβλημα του συλλόγο.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Χρυσόστομος Θεολόγης που κέρδισε στην κλήρωση το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα σύγχρονο ποδήλατο.