Blog

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 ο σύλλογος Τρίτεκνων Ν. Λάρισας, με μεγάλη παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου, στην αίθουσα δεξιώσεων του Bar-Restaurant Village στο 4ο χλμ Λάρισας – Νίκαιας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την ευλογία του Αρχιμανδρίτη Νεόφυτου, μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Η τυχερή της βραδιάς όπου έτυχε το φλουρί της πίτας κέρδισε δύο (2) δωροεπιταγές αξίας 100 ΕΥΡΩ από το κατάστημα (BENETΤON Κούμα 40).
Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός και ομιλία του πρόεδρου του συλλόγου κ. Δημήτρη Γκόβαρη ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις του συλλόγου και επί των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια, ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά και στα πλαίσιο βράβευσης των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2017, συνεχάρη για την επιτυχία τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι .
«Την αναμνηστική πλακέτα παίρνετε σήμερα, έχει ασήμαντη υλική αξία. Θα σας συντροφεύσει όμως στη ζωή σας αυτό που συμβολίζει. Την αναγνώριση της προσπάθειας και του μόχθου που κρύβεται πίσω από κάθε στόχο που κατακτάτε.
Κι είναι μέσω της δική σας επιβράβευσης και μια αναγνώριση στους δασκάλους και τους γονείς σας που στέκονται δίπλα σας, αφανείς ήρωες για να στηρίζουν τα όνειρα σας.
Η γνώση είναι ένα μεγάλο εφόδιο για τη ζωή αλλά και το ήθος είναι ακόμη μεγαλύτερο εφόδιο και τους κάλεσε να συνεχίσουν το δύσκολο μονοπάτι των επιτυχιών αλλά πολύ περισσότερο των αξιών. Τελειώνοντας αναφέρθηκε στο απόφθεγμα του Βρετανού πολιτικού και συγγραφέα Φιλίπ Στάνχοπ ο οποίος είχε γράψει σε ένα από τα βιβλία του: «Αν δεν φυτέψουμε το δέντρο της γνώσης όταν είμαστε νέοι, αυτό δε θα μας δώσει τον ίσκιο του όταν θα έχουμε γεράσει». Τα δικά σας επιτεύγματα, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω λόγια του συγγραφέα και σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια! Και του παρότρυνε να μην επαναπαύονται σε «δάφνες» του παρελθόντος, αν θέλουν τις επιτυχίες του μέλλοντος. Και τους ευχήθηκε ολόψυχα και εις ανώτερα».
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκόμενους καλεσμένους.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Νεόφυτος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Μπαργιώτας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο. Γιώργος Κατσιαντώνης της Ένωσης Κεντρώων, ο αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Νταής, η πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ζαππείου του δήμου Κιλελέρ η Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη Κωνσταντινιά.

Επίσης εκπρόσωποι της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.). Ο πρόεδρος. Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ, ο Α΄ αντιπρόεδρος: Κοντός Θεόδωρος, η Γενική Γραμματέας: Βακουφτσή Κερασίνα, η αναπ. Γραμματέας: Κοϊδου Ζωή, ο πρόεδρος της Εξελεγκτική Επιτροπής, πρόεδρος :Καπνογιάννης Βασίλειος, καθώς και οι πρόεδροι των συλλόγων Κατερίνης και Φαρσάλων, Δαμπλιάς Θεοχάρης Χατζημήτρος Δημήτριος αντίστοιχα.
Χαιρετισμό έστειλε, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης .
Στην εκδήλωση αρχικά βραβεύτηκαν μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2017 παραλαμβάνοντας μια πλακέτα και ένα (1) συμβολικό δωράκι οι παρακάτω:
Ακoλουθεί φωτογραφικό υλικό από την βράβευση των μαθητών

Στη συνέχεια παιδάκια του χορευτικού ομίλου Νίκαιας του δήμου Κιλελέρ, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Τσιπλακούλη Δημήτριο. Συμμετείχαν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμαι.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ οι καλεσμένοι δεν παρέλειψαν να χορέψουν όπως θα δείτε και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.
Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή και η στήριξη ήταν μεγάλη, γνωρίζοντας τις δύσκολες εποχές και με σεβασμό σε κάθε πρόσωπο που είναι δίπλα μας σε αυτό το έργο, θέλουμε από καρδιάς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πλαισίωσαν τη γιορτή μας.
Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας για κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ποιοτικότερη ζωή των τρίτεκνων οικογενειών.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω χορηγούς που προσέφεραν προϊόντα και δώρα για την λαχειοφόρο μέσα στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό και γεμάτο χαρές και υγεία 2018.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.